dimecres, 23 de juliol del 2014

Visita a Menarini Diagnostics


La setmana passada vam visitar Menarini Diagnostics on ens van proporcionar tot el material que necessitàvem per el nostre estudi, juntament amb una fantàstica explicació sobre el funcionament dels glucòmetres, de les tires reactives i sobre les precaucions que calia prendre per realitzar una feina amb qualitat. Estem molt agraïdes a la Nazareth  i la Isabel per les informacions que ens van proporcionar ja que van ser de gran ajuda, també al Vicenç per posar-nos en contacte amb elles i sobretot a Menarini Diagnòstics per proporcionar-nos aquest material i valorem molt que s'hagin involucrat de manera voluntària en el nostre estudi.
La Nazareth i la Isabel escoltant a la Marina mentre explica el seu treball.


Ens van proporcionar un material d'alta qualitat i vàrem poder provar-lo allà mateix.


La Marina provant el material.
Ens van informar sobre coses que desconeixíem com per exemple que per desinfectar les mans abans de punxar és més aconsellable utilitzar aigua i sabó en comptes d'alcohol ja que podria variar la concentració de glucosa en sang. També ens van explicar com col·locar el glucòmetre per a que la tira reactiva agafi bé la sang, com ens van dir elles que explicaven els pacients, es com si haguéssim de sucar una galeta a la llet, com més vertical millor.



Glucòmetre
Vam realitzar diverses proves amb els glucòmetres i per aixó varem utilitzar una solució control per no haver de punxar-nos cada vegada. No obstant axó com podem observar en les imatges la Marina va decidir provar-ho amb la seva sang i després de dinar tenía un valor de 116 mg/dL.




A part dels glucòmetres i les tires reactives ens van donar algunes fundes per els glucòmetres, llancetes de dos tipus, fulls informatius sobre la diabetis i l'esport i també sobre els tipus de insulina. A més a més dos ninots de record del laboratori. 


Material proporcionat per Menarini Diagnòstics.
Va ser una experiència molt enriquidora ja que vam poder conèixer des de ben aprop el funcionament del material ja que la Nazareth és la Product-Manager del producte i ningú ens ho podria haver explicat millor. Moles gràcies.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada